sliderfoto

HP Printer


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0880016432
Adres:
Rivièrelaan 1
Postcode:
4731CS
Plaats:
Oudenbosch


Contactpersoon

Naam:
Marco Voesenek
Emailadres:
info@hp-printer.eu
Telefoonnummer:
0880016432

Bedrijfsactiviteiten

HP Printer is de specialist in professionele refurbished laserprinters. Refurbished printers zijn gebruikte printers (veelal ex lease) die volledig zijn nagekeken, intern en extern zijn gereinigd en daar waar nodig zijn voorzien van nieuwe onderdelen door een gespecialiseerde printermonteur. HP Printer levert diverse soorten HP (laser)printers en richt zich voornamelijk op ZZP'ers en MKB organisaties met kleine tot middelgrote werkgroepen. HP Printer garandeert de scherpste prijzen van Nederland en Belgie op basis van specificaties, tellerstanden, status supplies, levering met BTW factuur en garantie.


Daarnaast levert HP Printer toner cartridges en drums voor de meeste (professionele) laserprinters. HP Printer garandeert voor haar Huismerk toner cartridges, gemaakt in Oostenrijk en geleverd met 2 jaar garantie, de beste prijs kwaliteit verhouding! 


Wanneer uw printer onderhoud of reparatie nodig heeft kan HP printer u hierbij ook van dienst zijn. Kortom, alles voor uw printer(park) onder 1 dak. En dat ook nog voor zeer aantrekkelijke tarieven. Onze slogan luidt niet voor niets PRINT 4 LESS.

  • Momenteel hebben wij geen openstaande vacature
  • Momenteel hebben wij geen evenementen
  • Momenteel hebben wij geen aanbieding