Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Focus op jouw event met rendement

Sabrina TaskinBuilding events ís Sabrina Taskin, maar daar stopt de ondernemende Bredase niet. Ze is het knooppunt van Brabantse bedrijven en met name regio Etten-Leur. Van de opening van een nieuw pand voor  Knook Jaguar/Land Rover tot de Startersdagen.com in Brabant en Etten-Leur Business Plaza. Persoonlijke aandacht, snel schakelen, creativiteit, en een groot netwerk vormen haar kracht.

EVENT MET STRATEGISCHE DOELEN
“Een event kan zoveel meer opleveren dan alleen tevreden gasten,” aldus Sabrina. “Je kunt echt concrete doelen koppelen aan een event. De organisatie ervan lijkt kostbaar, maar als je er strategisch over nadenkt en realistische doelen stelt, kan het juist geld opleveren.”

“Wanneer bedrijven mij in een vroeg stadium benaderen kunnen we ons focussen op het rendement. De betrokken afdelingen hebben het vaak te druk of hebben andere prioriteiten, ik zorg dan voor een goede coördinatie en focus.  ”

GEEN STRESS
Een event neerzetten kan iedereen. Een góed event neerzetten vraagt planning, focus en oog voor detail. “Als ik op de dag zelf nog stress heb, doe ik het niet goed,” lacht Sabrina. Van de techniek tot veiligheid en EHBO, overal wordt aan gedacht. “Natuurlijk kan ik niet alles zelf, maar ik heb altijd de juiste mensen om me heen.”

NETWERK, NETWERK, NETWERK
Sabrina werkt niet alleen met, maar ook in dienst van haar netwerk. Buiten de events die ze voor haar klanten organiseert, zoals Avnet, organiseert ze minimaal vijf keer per jaar evenementen voor Startersdagen.com en  een aantal voor Etten-Leur Business Plaza, dat ze recent heeft opgericht.

“Business Plaza is een online platform om regionaal zakendoen te stimuleren,” aldus Taskin. “Het sluit mooi aan bij mijn werk als event expert en Startersdagen.com. Bovendien help ik, door het organiseren van verbindende events, veel bedrijven succesvol verder”.

Meer info:
www.buildingevents.nl 

building events

Members en partners van Etten-Leur Business Plaza

  • Asselbergs & Klinkhamer
  • Psound.nl
  • Gemeente
  • IT Workz B.V
  • Toppie Toppie
Profiteer van de voordelen als member van Etten-Leur Business Plaza Meld u nu aan

Trappenfabriek Vermeulen
De Eetfabriek/El Campus
Rabobank