Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Chalant

Administratie Accountant Belastingadvies
Bedrijfsgegevens
Beukenlaan 4
4881 KD Zundert

Website: http://www.chalant.eu/
Telefoonnummer: 0765972711

Contactpersoon
Naam: Dhr. J. Franken
Emailadres: j.franken@chalant.eu
Telefoonnummer: 0765972711

Social Media
Facebook https://www.facebook.com/www.chalant.eu/
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/2692668/

Bedrijfsactiviteiten
Administratie Accountant Belastingadvies

Uitgebreide beschrijving

Chalant is een administratie, accountancy en belastingadvieskantoor gevestigd in het centrum van Zundert. Wij hebben met ons team een brede ervaring in het verzorgen van administratie, accountancy en adviesdiensten, met name aan ondernemers en gewezen ondernemers.

U bent bij ons bij het juiste adres als u als ondernemer of onderneming ondersteund, ontzorgd of geadviseerd wilt worden op een of meerdere van deze gebieden. Ook bent u welkom om op zijn tijd over een of meerdere onderwerpen te klankborden of te overleggen. Natuurlijk kunnen wij u als particulier of als aankomend of uittredend ondernemer ook prima ondersteunen en van dienst zijn.

Ons aanpak kenmerkt zich door de woorden 'direct', 'open en eerlijk' en 'transparant'. Onze dienstverlening is waar mogelijk 'recht toe recht aan' en 'zo simpel mogelijk voorzover de wetgeving ons toelaat'. Onze tarieven zijn alleszins redelijk en passend bij het geleverd werk of de geleverde dienst.

Natuurlijk is het mogelijk om vooraf prijsafspraken te maken voor specifiek benoemde diensten of werkzaamheden.

Maak vrijblijvend kennis met ons en bij een 'wederzijdse klik' kunnen wij wellicht iets voor elkaar betekenen waar we beiden beter van worden. 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsafspraak bij u bij de onderneming of bij ons in kantoor. Bel (06 52 07 87 77 mij of 076 597 27 11 kantoor) of mail (j.franken@chalant.eu mij of info@chalant.eu kantoor) om een afspraak in te plannen.

 

 Terug

Google Maps

Weergeven op kaart

GRATIS Fiscale Vermogenscheck Box 3
Belasting besparen in Box 3 is nu ook voor kleine vermogens beschikbaar en interessant. Zeker met de huidige (lage) spaarrentes wordt het (spaar)vermogen dat belast wordt in Box 3 van de InkomstenBelasting effectief door de Nederlandse overheid uitgehold. Dit betekent echter niet dat u achterover hoeft te leunen en dit maar over u heen hoeft te laten komen. Er zijn alternatieven! Op basis van een (recente) aangifte InkomstenBelasting en uw gezinssituatie checken wij voor u de (on)mogelijkheden om uw belastingdruk in Box 3 effectief te verlagen per peildatum 1/1/2018. Uw gegevens worden natuurlijk vertrouwelijk behandeld en na afronding van de check vernietigd. Na aanmelding (mail uw interesse naar info@chalant.eu) nemen wij contact met u op inzake de voor de check benodigde gegevens.

Members en partners van Etten-Leur Business Plaza

  • Asselbergs & Klinkhamer
  • Psound.nl
  • Gemeente
  • IT Workz B.V
  • Toppie Toppie
Profiteer van de voordelen als member van Etten-Leur Business Plaza Meld u nu aan

Trappenfabriek Vermeulen
De Eetfabriek/El Campus
Rabobank