Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Bas logistics

Servicegerichte transport- en logistieke diensten
Bedrijfsgegevens
Parallelweg 3
4878AH Etten-Leur

Website: http://www.bas.eu/
Telefoonnummer: 0765027700

Contactpersoon
Naam: Stef Mol
Emailadres: stefmol@bas.eu

Bedrijfsactiviteiten
Servicegerichte transport- en logistieke diensten

Uitgebreide beschrijving

De Bas Group is een logistieke dienstverlener van Nederlandse herkomst die op dit moment diensten levert op het gebied van transport (weg&rail) en logistiek in de Beneluc en Zuid Europa. In de toekomst zal de Bas Group zich richten op haar positie als allround logisteik dienstverlener met een aantrekkelijke thuismarkt positie in West Brabant, gelegen tussen in de de wereldhavens Rotterdam en Antwerpen en met groeimogenlijkheden in Centraal en Zuid-Europa. Tegelijkertijd creëert men een optimale basis voor een onafhankelijke toekomst van de warehouse activiteiten.

Om de continuïteit te waarborgen, de marktposotie te behouden en waarde te creëren voor de aandeelhouders, gaat de Bas Group uitbreiden in Slowakije. Men is van mening dat de groei in Europa de komende jaren in het Centrum en in het Ooosten van Europa plaats zal vinden. Daarnaast is het percentage werkeloze mensen in Slowakije hoger dan in West Europa zodat men minder last van het te verwachten tekort aan arbeidskrachten zal hebben.

De Bas Group wil zich onderscheiden door zich toe te leggen op goederen die extra aandacht nodig hebben zoals chemicaliën, consumenten elektronica, farmaceutische producten en voedingsmiddelen. Alle  proccessen die per branch anders zijn, dienen gecertificeerd te zijn. Onze strategische prioriteiten zijn het uitbreiden van de warehouse en distributie activiteiten in de Benelux, Italië en Slowakije. Daarnaast wil men de werkmaatschappijen Bas Transport, Bas Logistics en Hereijgers Transport onder één dak onderbrengen, de realisatie hiervan is sinds september 2014 een feit. De Bas Group streeft naar duurzame logistiek oplossingen, men wil door meer gebruik te maken van Lange Zware Voertuigen en het spoor, een bijdrage leveren aan een schoner millieu. Terug

Google Maps

Weergeven op kaart

Members en partners van Etten-Leur Business Plaza

  • Asselbergs & Klinkhamer
  • Psound.nl
  • Gemeente
  • IT Workz B.V
  • Toppie Toppie
Profiteer van de voordelen als member van Etten-Leur Business Plaza Meld u nu aan

Trappenfabriek Vermeulen
De Eetfabriek/El Campus
Rabobank