Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Van Oers Accountancy & advies

Accountancy MKB, Audit, Belastingadvies, Due diligence, Internationaal zakendoen, Argraisch advies, Fusies en overnames, Loonadvies, Organisatie, DGA en familiebedrijven, Cursusaanbod.
Bedrijfsgegevens
Bredaseweg 117
4872 LA Etten-Leur

Website: http://www.vanoers-loonadvies.nl/
Telefoonnummer: 0765025700

Contactpersoon
Naam: Mevr. C. van Steenpaal
Emailadres: c.vsteenpaal@vanoers.nl
Telefoonnummer: 0765025700

Social Media
Twitter @vanoersaa
LinkedIn https://www.linkedin.com/company-beta/714432?pathWildcard=714432

Bedrijfsactiviteiten
Accountancy MKB, Audit, Belastingadvies, Due diligence, Internationaal zakendoen, Argraisch advies, Fusies en overnames, Loonadvies, Organisatie, DGA en familiebedrijven, Cursusaanbod.

Uitgebreide beschrijving

Wie deskundig advies op specialistische ondersteuning verlangt, doet het liefst zaken met gelijkstemden. Daarom kiezen veel ondernemers voor Van Oers Accountancy & Advies. U ontmoet er mensen zoals u. Met een hoog ambitiniveau, uitblinkedin hun vak. Met ondernemingszin in visie, dromend van nieuwe wegen. Mensen zoals u, voor wie uiteindelijk de resultaten tellen. 

Bij van Oers bent u verzekerd van vergaande expertise. We hebben de vereisre omvang - 5 vestigingen, ruim 250 medewerkers - en disciplines in huis om voor elk ondernemingsvraagstuk een sluitende oplossing te kunnen presenteren. Precies wat u verwacht van één van de grotere regionale accountants- en belastingadvieskantoren van Nederland. 

Kortom, Van Oers Accountancy & Advies begrijpt wat u als mens en ondernemer drijft én weet qua dienstverlening voortreffelijk aan te sluiten op hetgeen u nodig heeft.

Van Oers Loonadvies is uw specialist op het gebied van loonadministratie, human resource management, loonbelasting & sociale zekerheid, arbeidsrecht, arbeidsvoorwaarden en pensioen. Dit presteren wij al 50 jaar. Wij geloven in digitale (online) mogelijkheden van deze tijd, maar dan wel gecombineerd met advies op maat, waarbij u als bedrijf centraal staat en ontzorgd wordt.

Van Oers Loonadvies maakt gebruik van professionele online softwarepakketten die het mogelijk maken om met u samen te werken. Hierdoor gaat de verwerking sneller, wordt de foutkans kleiner en zijn de kosten voor u lager.

Met jaarlijks meer dan 200.000 loonstroken die verwerkt worden, waarvan ruim 35.000 op systemen van onze klanten, beschikken wij over de nodige ervaring. De continuïteit van de salarisverwerking is aan onze kant te allen tijde gewaarborgd. Bij het (tijdelijk) wegvallen van uw administrateur gaat de salarisadministratie gewoon door. Ook de continuïteit aan uw kant kunnen wij verzorgen. Onze medewerkers nemen, indien u dit wenst, alle werkzaamheden over of begeleiden en assisteren uw medewerkers.

X
X
X
X
X
X
X


Terug

Google Maps

Weergeven op kaart

Members en partners van Etten-Leur Business Plaza

  • Asselbergs & Klinkhamer
  • Psound.nl
  • Gemeente
  • IT Workz B.V
  • Toppie Toppie
Profiteer van de voordelen als member van Etten-Leur Business Plaza Meld u nu aan

Trappenfabriek Vermeulen
De Eetfabriek/El Campus
Rabobank