Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Innerstrength

Businesscoaching
Bedrijfsgegevens
Pottenbakkerstraat 10
4871EP Etten-Leur

Website: http://www.innerstrength.nl
Telefoonnummer: 0613197239

Contactpersoon
Naam: Dhr. m van Kerkoerle
Emailadres: info@innerstrength.be
Telefoonnummer: 0613197239

Social Media
Twitter https://www.twitter.com/m_v_kerkoerle
Facebook https://www.facebook.com/innerstrength.be/
Google+ https://plus.google.com/u/0/b/102556923901749886034/+InnerStrengthHoogstraten/about
LinkedIn Public Profilehttps://nl.linkedin.com/in/mauricevankerkoerle

Bedrijfsactiviteiten
Businesscoaching

Uitgebreide beschrijving

HIGH-END RESULT COACHING

In mijn werk focus ik me op ondernemers, CEO’s en succesvolle mensen in het zakenleven, die weinig tijd hebben maar wel een goede gezondheid willen creëren. In de afgelopen 15 jaar dat ik dit werk doe zijn er een aantal fundamentele zaken die ondernemers afhouden van het bereiken van dat wat echt belangrijk is.

BUSINESS COACHING

Veel ondernemers krijgen het niet voor elkaar om naast hun business genoeg tijd vrij te maken voor hun persoonlijke leven. Door het bedrijf steeds op de eerste plaats te zetten hebben ze moeite, of lijkt het onmogelijk, om tijd te maken voor hun partner en de kinderen, gezondheid en beweging. Uiteindelijk leid dit in vaak tot spanningen thuis, overgewicht en een slechte nachtrust! Vraag een persoonlijk gesprek aan als jij jezelf hierin herkent.


TRANSFORMATIE


In de Business Overhaulin Challenge transformeren toegewijde ondernemers van een ondernemer die het altijd druk, druk, druk heeft naar een ondernemer die naast zijn succesvolle onderneming genoeg tijd heeft voor zijn partner, familie en gezondheid. In 6 maanden gaan we samen 1 op 1 aan de slag met voeding en beweging. We zorgen ervoor dat jij bent wie je moet zijn om impact te creëren op je persoonlijke leven. We helpen je om dit programma te finishen met uitzonderlijk veel succes, en belangrijker nog, rust!


We komen in onze coaching tot de kern van de dingen die ondernemers jarenlang houden waar ze zijn! Van daaruit creëren we een krachtige Inner Strength waardoor het mogelijk wordt om de perfecte balans te krijgen in Body, Business, Balance en Being!

We zijn er niet voor iedereen. We werken enkel met toegewijde ondernemers die bereid zijn te doen wat nodig is. Als succesvol ondernemer weet jij net als ik dat je bereid moet zijn te investeren om daadwerkelijk te kunnen groeien.

Zoals je ziet helpen we je in dit programma niet enkel met fysieke winst op je gezondheid, maar ook met het maken van een impact in jouw omgeving, je relaties met vrienden en dierbaren.Als jij jezelf herkent en je bent bereid te veranderen twijfel dan niet en vraag een gesprek aan met ons.

 

INNER STRENGHT

Maurice van Kerkoerle

High-End Result Catalyst

06-13197239

 

 Terug

Google Maps

Weergeven op kaart

E-BOOK: Hoe je direct impact maakt op het bedrijfsresultaat van je onderneming
In mijn werk focus ik me op ondernemers, CEO’s en succesvolle mensen in het zakenleven, die weinig tijd hebben maar wel een goede gezondheid willen creëren. In de afgelopen 15 jaar dat ik dit werk doe zijn er een aantal fundamentele zaken die ondernemers afhouden van het bereiken van dat wat echt belangrijk is. Veel ondernemers krijgen het niet voor elkaar om naast hun business genoeg tijd vrij te maken voor hun persoonlijke leven. Door het bedrijf steeds op de eerste plaats te zetten hebben ze moeite, of lijkt het onmogelijk, om tijd te maken voor hun partner en de kinderen, gezondheid en beweging. Uiteindelijk leid dit in vaak tot spanningen thuis, overgewicht en een slechte nachtrust! Vraag een persoonlijk gesprek aan als jij jezelf hierin herkent. DOWNLOAD HET GRATIS E-BOOK en maak impact op je persoonlijke en zakelijke leven! Een leven dat gebaseerd is op een krachtige Inner Strength http://www.innerstrength.be/gratis-e-book/

Members en partners van Etten-Leur Business Plaza

  • Asselbergs & Klinkhamer
  • Psound.nl
  • Gemeente
  • IT Workz B.V
  • Toppie Toppie
Profiteer van de voordelen als member van Etten-Leur Business Plaza Meld u nu aan

Trappenfabriek Vermeulen
De Eetfabriek/El Campus
Rabobank