Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Colofon

Initiatiefnemers:
Etten-Leur Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business Plaza Nederland biedt met Etten-Leur Business Plaza alle ondernemers uit Etten-Leur een platform om zich te profileren.

Doel Etten-Leur Business Plaza:
Het doel van Etten-Leur Business Plaza is om ondernemers uit Etten-Leur GRATIS een platform te bieden om zich te profileren. Op Etten-Leur Business Plaza zijn alle economisch actieve bedrijven in Etten-Leur vindbaar. Op Etten-Leur Business Plaza zal altijd actuele informatie te vinden zijn die interessant is voor ondernemers uit Etten-Leur. De redactie streeft ernaar om alle informatie zo optimaal mogelijk te verstrekken. 

Redactie:
De redactie voor deze website wordt gevormd door Etten-Leur Business Plaza. Wilt u redactie aanleveren? Klik dan hier. Wilt u graag eerst contact met de lokale manager? Klik dan hier.

Techniek:
Het design en de implementatie van deze website is in het voorjaar van 2013 verzorgd door Webgiants te Capelle aan den IJssel.

Compatibiliteit:
De website is ontworpen om bekeken te worden met Internet Explorer versie 9 en hoger en op Firefox versie 3 en hoger. Het is mogelijk om de website met andere browsers te bekijken maar niet in alle browsers wordt de lay-out optimaal weergegeven of is niet alle functionaliteit beschikbaar.

Members en partners van Etten-Leur Business Plaza

  • Asselbergs & Klinkhamer
  • Psound.nl
  • Gemeente
  • IT Workz B.V
  • Toppie Toppie
Profiteer van de voordelen als member van Etten-Leur Business Plaza Meld u nu aan

Trappenfabriek Vermeulen
De Eetfabriek/El Campus
Rabobank